Home / Biznis / Via Media otvorila ured u Dubaiju
Via Media otvorila ured u Dubaiju

Via Media otvorila ured u Dubaiju

Via Media Dubai, potvrda je strateškog usmjerenja agencije ka daljnjoj ekspanziji poslovanja i saradnji sa velikim svjetskim klijentima. Grad sa najvišom zgradom na svijetu, grad u kojem je sve moguće velika je inspiracija, prilika ali i veliki poslovni izazov.

“Nestašni smo, razigrani, radoznali i stalno tragamo za novim i boljim načinima rada. Dobar tim, poznavanje tržišta, konkurencije i sjajne ideje, naša su prednost na ovom tržištu. Dubai je domaćin EXPO 2020, za nas je to izvrsna poslovna prilika da iskustvom i ekspertizom odgovorimo na najzahtjevnije potrebe tržišta. Iskorak na GCC tržište dokaz je da kreativnost zaista nema granice i da vas dobra poslovna ideja, strategija i znanje može dovesti do velikih ciljeva. Već imamo klijente i spremamo kampanje koje sa nestrpljenjem očekujemo idući mjesec na tržištu UAE” – izjavila je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Pored trenutne saradnje sa internacionalnim klijentima, Via Media Dubai posjeduje potrebno iskustvo i infrastrukturu da bude kvalitetna podrška regionalnim kompanijama prilikom ulaska na tržišta GCC-a.

Klix.ba

About Asmir Alić

Comments are closed.

Scroll To Top