Home / Sport / Borilačke vještine / KICKBOKSER MESUD SELIMOVIĆ PORAZIO `BRAZILSKOG TERMINATORA`: U Njemačkoj viorile zastave BiH!
KICKBOKSER MESUD SELIMOVIĆ PORAZIO `BRAZILSKOG TERMINATORA`: U Njemačkoj viorile zastave BiH!

KICKBOKSER MESUD SELIMOVIĆ PORAZIO `BRAZILSKOG TERMINATORA`: U Njemačkoj viorile zastave BiH!

Kickbokser Mesud Selimović član KBV “Flek Tom Cat” Tuzla u subotu 12.03. imao je najznačajniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri.

mesud3

Mesud Selimović sinoć je u njemačkom gradu Ulmu porazio brazilskog Terminatora, bivšeg UFC borca iz BrazilaAmilcara Alvesa jednoglasnom odlukom 3:0.

Mesud je ponosno opravdao svoj dosadašnji rad i pripreme te su se sinoć u Ulmu viorile zastave Bosne i Hercegovine. Meč je održan u sklopu manifestacije “Zamzam Fight Night”.

– Pa očekujem da će ovaj meč ići u moju korist. Najviše zbog toga što protivnik ima više iskustva u hrvačkim sposobnostima, a ja smatram da imam blagu prednost, jer se meč radi po K-1 pravilima! Ali ne treba biti previše siguran, jer je moj protivnik Amilcar bio član najjače borilačke organizacije na svijetu – UFC! – izjavio je Mesud za portal Doznajemo.com pred sam polazak na meč.

– Pao je brazilski Terminator jednoglasnom odlukom 3:0 hvala vam svima na podršci – napisao je Selimović sinoć nakon pobjede na svom Facebook profilu.

Zanimljivo je i to da je Mesudu pred meč svoju kapu poklonio, također poznati sportista Adnan Ćatić (Felix Sturm).

 

Izvor:  Doznajemo.com

About Asmir Alić

Comments are closed.

Scroll To Top